Gå till huvudinnehållet

Högtryckstvätt STIHL RE 130

Stihl RE 130 Plus är en riktig toppmodell med mycket bra tryck som tar den mest hårdnackade smutsen och stora ytor på fasaden eller terrassen. Högtryckstvätten är utrustad med slangtrumma och mycket utrustning för flexibilitet och komfort.

Egenskaper

STIHL RE 130 Plus på 135 bar är en riktig toppmodell med slangtrumma och mycket utrustning för flexibilitet och komfort. Tack vare maskinens höga tryck tar du dig enkelt an även den mest hårdnackade smutsen och stora ytor på fasaden eller terrassen.

Högtryckstvätt STIHL RE 130 är utrustad med dubbla munstycken, flatstrålemunstycke med justerbart tryck och rotormunstycke, teleskopiskt aluminiumhandtag samt svirvelkoppling både på maskinen och handtaget, integrerad vagn och sprutset för rengöringsmedel med doseringsmöjligheter. Tvätten har även smarta förvaringsmöjligheter för allt från slang och kabel till munstycken direkt på maskinen. Aluminiumpump, borstlös motor och 9 meter stålkordsarmerad högtrycksslang är detaljer som ökar högtryckstvättens livslängd.

  • Aluminiumpump, 9 m stålkordsarmerad högtrycksslang
  • Dubbla munstycken och sprutset för rengöringsmedel ingår
  • Arbetstryck 135 bar