Gå till huvudinnehållet

Högtryckstvätt Kärcher K5 Power Control

Högtryckstvätt Kärcher K5 Power Control i ny design med vattenkyld motor, 10 meter slang och Home & Garden-app med praktiska tips och tricks.

Egenskaper

Rengör som en expert! Med Kärchers Home & Garden-app får du ännu bättre kontroll i olika rengöringssituationer. Appen ger dig tips och tricks för rengöring av olika typer av föremål och beskriver vad som är den optimala trycknivån för det valda rengöringsobjektet. Allt för att du ska få ett bättre resultat samt en roligare och effektivare rengöringsupplevelse! Appen har även andra användbara funktioner som monteringsanvisningar, underhållsanvisningar och skötselråd samt Kärchers serviceportal.

Kärchers högtryckstvätt K5 Power Control med vattenkyld motor och 10 meter lång slang är utrustad med G 145 Q Power Control spolhandtag och rotojet och trycket justeras manuellt genom att vrida på Vario Power-spolröret. Rengöringsmedelssystemet Plug ’n’ Clean gör att du snabbt, enkelt och rent kan byta rengöringsmedel och det högkvalitativa teleskophandtaget i aluminium ger smidig transport och utrymmesbesparande förvaring.

Högtryckstvätten är även utrustad med Quick Connect-system för enkel och tidsbesparande anslutning samt frånkoppling av högtrycksslangen från enheten och spolhandtaget. Parkeringspositionen gör att du enkelt kommer åt tillbehören.

Teknisk data

Motoreffekt: 2,1 kW

Vattenkyld: Ja

Strömförsörjning: 230V

Vattenkapacitet: 500 liter/tim

Max tryck: 145 bar

Längd slang: 10 meter

Slangvinda: Nej

Variopower munstycke: Ja 

Rotorjetmunstycke: Ja

T-racer: Nej

Rengöringsmedel ingår: Nej

Vikt utan tillbehör: 13 kg

Kärcher

Stort fokus på kvalitet och användarvänliga produkter med smarta funktioner, gör Kärcher till förstahandsvalet för både privatperson och proffs.