Gå till huvudinnehållet

Högtryckstvätt Kärcher K3 Power Control Car and Home

Högtryckstvätt från Kärcher med G 120 Q Power Control spolhandtag och Car & Home Kit. Dessutom får du praktiska rengöringstips i Home & Garden-appen!

Egenskaper

För maximal kontroll och idealt tryck på varje yta ställs den lämpliga trycknivån in på spolröret och kontrolleras på G 120 Q Power Control-spolhandtagets display.  Rengöringsmedlet appliceras snabbt och bekvämt från den integrerade rengöringsmedelstanken.

Kärchers K 3 Premium Power Control är även utrustad med ett utdragbart teleskophandtag för bekväm transport och förvaring, tillbehörshållare, ett stativ för bättre stabilitet, högtrycksspolhandtag och kabel samt Kärcher Quick Connect-systemet. Stativet kan användas som bärhandtag så att du enkelt kan förvara och ladda enheten.

Med den praktiska applikationsrådgivaren i Home & Garden-appen för K 3 Power Control högtryckstvätt kan du enkelt bli en städexpert och uppnå ännu bättre rengöringsresultat. I appen hittar du även en omfattande tjänst med information om enheten, applikationen och Kärchers serviceportal.

Tillbehör som ingår:
Tvättborste för effektiv borttagning av ingrodd smuts
FJ-3 foam jet som lägger på ett ymnigt rengöringsskum
500 ml bilschampo
500 ml Patio & Deck rengöringsmedel
T1 Terasstvätt 

Teknisk data
Motoreffekt: 1,6 kW
Vattenkyld: Nej
Strömförsörjning: 230V
Vattenkapacitet: 380 liter/tim
Max tryck: 120 bar
Längd slang: 7 meter
Slangvinda: Nej
Variopower munstycke: Ja 
Rotorjetmunstycke: Ja
T-racer: Ja T1
Rengöringsmedel ingår: Ja 500 ml
Vikt utan tillbehör: 4,7 kg