Gå till huvudinnehållet

Högtryckstvätt Kärcher Full Control Plus

Med Kärcher K5 Full Control Plus hittar du lätt rätt tryck för alla ytor och byte av stråltyp sker enkelt genom att vrida på 3-i-1 Multi Jet-spolröret. Mer

Art.nr : 1251079

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Kärchers högtryckstvätt K5 Full Control Plus är perfekt för regelbunden användning på hårt sittande smuts och har en ytkapacitet på 40 m²/h. Genom att vrida på 3-i-1 Multi Jet-spolröret byter du lätt mellan olika strålmönster och rengöringsmedel, du behöver med andra ord inte byta spolrör när du ska växla läge från högtryck till rengöringsmedel. Med det praktiska Plug 'n' Clean-systemet kan du med en enkel rörelse byta rengöringsmedel och snabbt kontrollera fyllnadsnivå.

Tryckinställningarna kontrolleras via spolhandtagets LCD display och regleras med +/– knapparna för maximal kontroll. Vid korta avbrott i arbetet kan du enkelt parkera spolhandtaget och spolröret och det utdragbara teleskophandtaget gör att K5 Full Control Plus är både lätt att dra och smidig att förvara. Högtryckstvätten har även en låg tyngdpunkt och en kraftig fot för extra stabilitet som dessutom kan användas som extra bärhandtag.

Standardutrustning 
Spolhandtag, G 180 Q Full Control Plus 
Högtrycksslang, 8 m
Quick Connect-enhet
Teleskophandtag
Vattenkyld motor
Integrerat finmaskigt vattenfilter
Adapter till trädgårdsslang Ø 1/2"
3-i-1 Multi Jet

Teknisk data
Strömförsörjning (V/Hz) 230 / 50 
Tryck (bar/MPa) 20 - max. 145 / 2 - max. 14,5 
Vattenkapacitet (l/tim) max. 500 
Temperatur (°C) max. 40 Effekt (kW) 2,1 
Ytkapacitet (m²/tim) 40 
Vikt utan tillbehör (kg) 13,1 
Vikt inklusive förpackning (kg) 16,1 
Mått (L x B x H) (mm) 411 x 305 x 584