Förstoring av bild

Hästfoder Havens Lucerne Mix, 15 kg

Art nr: 1236512
Havens
2,3 (3)

Hästfoder Havens Mix är ett hackat grovfoder bestående av en förstklassig blandning av timotejgräs, lusern och linfrö. Det melassfria, mycket hälsosamma grovfodret har en hög fiberhalt från timotejgräset vilket främjar tuggandet och salivproduktionen. 

289 :-
(231,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-09-22 06:31

Egenskaper för Hästfoder Havens Lucerne Mix
Havens högkvaliativa, dammfria blandning av timotejgräs, lusern och linfö är perfekt att använda som ett hälsosamt grovfoder eller som komplement till annat grovfoder. 

Havens Mix innehåller förstklassig lusernprotein och aminosyror samt tillsatt linfröolja som är en naturlig källa till omegasyror. Det melassfria, hackade grovfodret är fritt från melass och spannmål och innehåller inget tillsatt socker och den höga fiberhalten från timotejgräset främjar dessutom din hästs tuggande och salivproduktion. Hästfodret innehåller pellets som är extra pelleterad linfröolja.

Fodringstips
Havens Mix ges som en tillfällig eller delvis ersättning till grovfoder. En bal (15 kg) är uppdelad i 10 portioner á 1,5 kilo vardera vilket gör det lätt att dosera. 1 portion per häst och dag (baserat på en häst som väger 500 kilo i lätt till medelhårt arbete) eller som ett tillägg till foderblandningar och annat grovfoder. 

Näringsämnen/kg foder
Råprotein:14 %
Råfett: 6,8 %
Råaska: 25 %
Socker: 7 %
Stärkelse: 2,4 %
Kalcium: 0,8 %
Fosfor: 0,4 %
Magnesium: 0,2 %

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp