Förstoring av bild

Hästfoder Granngården Protein Special, 15 kg

Art nr: 1230219
Granngården Granngården varumärke
0 (0)

Protein Special hästfoder ges till alla hästkategorier när man vill öka tillförseln av protein i foderstaten. Den passar även bra när man vill öka muskelsammansättningen samt till hästar som lätt får korsförlamning.

295 :-
(236 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

10% lägre pris när du köper helpall!

PALLPRIS: 7439:- INKL. MOMS

28 säckar/pall, 265,70:- inkl. moms per säck

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-04-19 08:46

Egenskaper för hästfoder Granngården Protein Special
Protein Special ges till alla hästkategorier när man vill öka tillförseln av protein i foderstaten. Den höga proteinkvaliteten gör att proteinet tas upp till mycket stor del och tillskott ger minimal påverkan på leder och tillväxtzoner. Därmed passar hästfodret bra till föl, växande unghästar, dräktiga eller digivande fölston samt som proteintillskott för känsliga och högpresterande tävlingshästar.

Protein Special hästfoder har en hög proteinkvalitet samt tillsats av E-vitamin som passar bra till hästar när man vill öka muskelansättningen samt till hästar som lätt får korsförlamning. De viktigaste proteinkällorna är potatisprotein och linfrökaka. Proteinet är av hög kvalitet och innehållet av de viktiga aminosyrorna lysin och metionin är extra högt. Linfrökaka har även hög fetthalt med en för hästar bra fettsyresammansättning. Fodret är pelleterat vilket gör att man alltid vara säker på att hästarna får i sig alla viktiga näringsämnen i rätt proportioner, vilket är en förutsättning för att din hästs mag- och tarmkanal ska fungera optimalt.

Protein Special hästfoder innehåller råvaror som huvudsakligen odlas på svenska åkrar och transporteras kortast möjliga väg för bästa hållbarhet och för att minimera påverkan på miljön. Detta är ett helt sojafritt hästfoder.

Sammansättning
Potatisprotein, lusern, vetefodermjöl, vetekli, linfrökaka, betfiber, havrekli, melass, vitamin- och spårämnespremix.

Bruksanvisning 
Rekommenderas som tillskott till alla hästar när man vill höja proteinhalten i foderstaten eller när man vill öka muskelansättningen. Passar bra till hästar med muskelproblem.

Näringsinnehåll/Kg
Energi: 12,0 MJ 
Råprotein: 37,5 % 
Smb råprotein: 330 g 
Lysin: 29 g 
Råolja och råfett: 4 % 
Råaska: 5 % 
Växttråd: 9 % 
Vatten: 12 % 
Stärkelse: 5 % 
Socker: 5 %

Mineraler/Kg
Kalcium: 5 g 
Fosfor: 5 g 
Magnesium: 2 g

Spårämnen/Kg
Koppar: 100 mg 
Selen: 1 mg 
Felaktig dosering av selen kan medföra förgiftning.

Vitaminer/Kg
Vitamin E: 1 000 IE

Här hittar du produktbladet

Här hittar du analysgarantier för Granngårdens hästfoder.

Andra köpte också