Förstoring av bild

Hästfoder Dodson and Horrell Suregrow, 20 kg

Art nr: 1235484
Dodson & Horrell
5 (1)
Ett högkoncentrerat kompletteringsfoder från Dodson & Horrell som utvecklats för hästar med fokus på optimal tillväxt och utveckling. Suregrow passar till föl, unghästar och avelston men kan även användas till lättfödda fullvuxna hästar och ponnyer.
425 :-
(340 :- exkl. moms)
Jfr pris 21,25 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-30 18:17

Egenskaper för Hästfoder Dodson & Horrell Suregrow
Kompletteringsfoder Suregrow från Dodson & Horrell har ett högt innehåll av vitaminer och mineraler medan energiinnehållet är lågt. Vidare har Supergrow ett moderat proteininnehåll och ett högt innehåll av essentiella aminosyror. Denna sammansättning säkerställer god reproduktion samt optimal tillväxt och utveckling hos foster, föl och unghästar. Det rekommenderas att föl får tillskott av Suregrow senast vid 2 månaders ålder.

Hästfodret kan med fördel även användas till lättfödda fullvuxna hästar och ponnyer eftersom de får sina behov uppfyllda genom en liten mängd. Under betessäsongen är Suregrow mycket användbart när energibehovet inte uppfylls från gräset, medan tillgången till näringsämnen kan vara mycket varierande och ofta av sämre kvalitet.

Suregrow innehåller organiska och oorganiska mineraler som tillsammans ökar upptagning av spårämnen. Den aktiva jästkulturen Actisaf och Mannan Oligosaccharid (MOS) har tillsatts för att underhålla tarmsystemet.

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.