Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Dodson and Horrell Suregrow, 20 kg

Ett högkoncentrerat kompletteringsfoder från Dodson & Horrell som utvecklats för hästar med fokus på optimal tillväxt och utveckling. Suregrow passar till föl, unghästar och avelston men kan även användas till lättfödda fullvuxna hästar och ponnyer.

Egenskaper

Egenskaper för Hästfoder Dodson & Horrell Suregrow
Kompletteringsfoder Suregrow från Dodson & Horrell har ett högt innehåll av vitaminer och mineraler medan energiinnehållet är lågt. Vidare har Supergrow ett moderat proteininnehåll och ett högt innehåll av essentiella aminosyror. Denna sammansättning säkerställer god reproduktion samt optimal tillväxt och utveckling hos foster, föl och unghästar. Det rekommenderas att föl får tillskott av Suregrow senast vid 2 månaders ålder.

Hästfodret kan med fördel även användas till lättfödda fullvuxna hästar och ponnyer eftersom de får sina behov uppfyllda genom en liten mängd. Under betessäsongen är Suregrow mycket användbart när energibehovet inte uppfylls från gräset, medan tillgången till näringsämnen kan vara mycket varierande och ofta av sämre kvalitet.

Suregrow innehåller organiska och oorganiska mineraler som tillsammans ökar upptagning av spårämnen. Den aktiva jästkulturen Actisaf och Mannan Oligosaccharid (MOS) har tillsatts för att underhålla tarmsystemet.

Dodson & Horrell

Alla hästfoder från Dodson & Horrell tillverkas med rena råvaror av högsta kvalitet.