Förstoring av bild

Hästfoder Dodson and Horrell Racing Balancer, 20 kg

Art nr: 1235486
Dodson & Horrell
0 (0)

Racing Balancer från Dodson & Horrell är ett lättsmält tillskottsfoder (müsli) utvecklat för tävlingshästar i hårt arbete. Hästfodret har ett högt innehåll av energi, protein, vitaminer och mineraler.

409 :-
(327,20 exkl. moms)
Jfr pris 20,45 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-07-04 06:58

Egenskaper för Hästfoder Dodson and Horrel Racing Balancer 
Detta lättsmälta kompletteringsfoder från Dodson and Horrell har ett högt innehåll av energi, protein, vitaminer och mineraler. På grund av det koncentrerade innehållet används fodret i relativt små mängder. Proteinkvaliteten och nivån säkerställer tillförsel av essentiella aminosyror som är viktiga för uppbyggnad av muskler. Racing Balancer tillför energi från lättsmälta fibrer och värmebehandlat spannmål.

Racing Balancer innehåller organiska(bioplex) och oorganiska mineraler som tillsammans ökar upptagning av spårämnen. Dessutom innehåller fodret QLC-antioxidanter (Quality Life Care) som är en unik blandning av naturliga antioxidanter extraherade från växter. Dessa arbetar tillsammans med befintliga antioxidanter (mineraler och vitaminer) som finns i alla foderblandningar från Dodson and Horrell för att underhålla hästens immunförsvar.

Hästfodret ska kombineras med havre i en mängd som är beroende av hästens arbetsnivå och energibehov. Foderblandningen bör inte användas utan att den blandas med havre.

Populärt i Hästfoder
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.
Fraktpåslag

Notera att en extra fraktkostnad tillkommer för denna produkt pga storlek och/eller tyngd. Fraktpåslag gäller även om gränsen för fri frakt är uppnådd.

Din totala fraktkostnad räknas ut i kassan.