Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Dodson and Horrell Racing Balancer, 20 kg

Racing Balancer från Dodson & Horrell är ett lättsmält tillskottsfoder (müsli) utvecklat för tävlingshästar i hårt arbete. Hästfodret har ett högt innehåll av energi, protein, vitaminer och mineraler.

Egenskaper

Egenskaper för Hästfoder Dodson and Horrel Racing Balancer 
Detta lättsmälta kompletteringsfoder från Dodson and Horrell har ett högt innehåll av energi, protein, vitaminer och mineraler. På grund av det koncentrerade innehållet används fodret i relativt små mängder. Proteinkvaliteten och nivån säkerställer tillförsel av essentiella aminosyror som är viktiga för uppbyggnad av muskler. Racing Balancer tillför energi från lättsmälta fibrer och värmebehandlat spannmål.

Racing Balancer innehåller organiska(bioplex) och oorganiska mineraler som tillsammans ökar upptagning av spårämnen. Dessutom innehåller fodret QLC-antioxidanter (Quality Life Care) som är en unik blandning av naturliga antioxidanter extraherade från växter. Dessa arbetar tillsammans med befintliga antioxidanter (mineraler och vitaminer) som finns i alla foderblandningar från Dodson and Horrell för att underhålla hästens immunförsvar.

Hästfodret ska kombineras med havre i en mängd som är beroende av hästens arbetsnivå och energibehov. Foderblandningen bör inte användas utan att den blandas med havre.