Förstoring av bild

Hästfoder Dodson and Horrell Performance Concentrate Muesli, 20 kg

Art nr: 1236572
Dodson & Horrell
0 (0)

Dodson & Horrell Performance Concentrate Muesli är ett müslifoder av hög kvalitet för topprestationer. Det koncentrerade tillskottsfodret är mycket energirikt och har ett högt innehåll av essentiella aminosyror, vitaminer och mineraler.

359 :-
(287,20 exkl. moms)
Jfr pris 17,95 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-09-30 15:47

Egenskaper för Hästfoder Dodson and Horrell Performance Concentrate Muesli
Mineralinnehållet i Performance Concentrate från Dodson & Horrell är baserat på organiska (bioplex) och oorganiska mineraler som i kombination ökar upptagningen av spårelement. Innehållet av vitamin E är högt i förhållande till andra foderblandningar och det höga innehållet av essentiella aminosyror försäkrar ett bra utnyttjande av proteininnehållet. Innehållet av frukt, grönsaker och örter bidrar med att ge fodret en god smak och främjar matlusten.

Foderblandningen innehåller även en aktiv jästkultur, Actisaf, som understödjer fibernedbrytningen och därmed hästens egenproduktion av B-vitaminer. Performance Concentrate innehåller dessutom QLC (Quality Life Care) som är en fantastisk blandning av naturliga antioxidanter, utvunnet av växter som är rika på antioxidanter. De är speciellt beräknade till att arbeta i synergi med de redan existerande antioxidanterna (mineraler och vitaminer), som finns i alla foderblandningar från Dodson & Horrell. Det koncentrerade innehållet gör att Performance Concentrate kan ges som enda foder eller kompletteras med lusern och/eller havre om hästen saknar energi.

På grund av den låga dagliga doseringen passar fodret särskilt bra till rid- eller tävlingshästar som lätt går upp i vikt men som samtidigt har behov av näringsämnen till prestation och muskelarbete.

Sammansättning
Vetekli, Värmebehandlat korn, Gräs, Solrosextrakt, Värmebehandlat vete, Sockerrörsmelass, Omelasserade sockerbetsfibrer, Skalfritt sojamjöl, Kalciumkarbonat, Värmebehandlat majs, Linfrö, Linfröexpeller, Rapsolja, Värmebehandlade ärtor, Hela sojabönor, Monokalciumfosfat,  Salt, Magnesiumoxid, Dikalciumfosfat, Kaliumklorid, Svarta vinbär, Grönkål, Spenat, Rödbetor, Rosmarin, Nypon, Granatäpplen, Mynta, Basilika, Fruktos, ActiSaf jästkultur

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.
Fraktpåslag

Notera att en extra fraktkostnad tillkommer för denna produkt pga storlek och/eller tyngd. Fraktpåslag gäller även om gränsen för fri frakt är uppnådd.

Din totala fraktkostnad räknas ut i kassan.