Förstoring av bild

Hästfoder Dodson and Horrell Pasture Mix, 20 kg

Art nr: 1235481
Dodson & Horrell
5 (1)

Pasture Mix är en välsmakande, fiberrik müsliblandning från Dodson & Horrell med ett lågt energi- (kalori) och proteininnehåll och högt fiberinnehåll. Hästfodret passar till lättfödda hästar i lätt arbete och hästar med tendens till stress.

Dodson & Horrell finns inledningsvis att köpa i utvalda butiker.

309 :-
(247,20 exkl. moms)
Jfr pris 15,45 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-28 07:09

Egenskaper för Hästfoder Dodson & Horrell Pasture Mix 
Pasture Mix från Dodson & Horrel är baserat på lättsmälta fibrer och värmebehandlat spannmål, utan havrestärkelse. För att ge hästfodret en god smak har morötter, vitlök och mynta tillsatts.

Lättfödda hästar och ponnyer har ett lägre energibehov än varmblodshästar eller fullblodshästar och tenderar att bli överviktiga när de utfodras med foder som havre, korn eller foderblandningar anpassade till normalfödda hästar. Pasture Mix tillgodoser den lättfödde hästens protein och mineralbehov vilket leder till en god vikt och hälsa.

Pasture Mix kan användas dagligen i en liten mängd, i kombination med ett vitamin-/mineraltillskott, till hästar och ponnyer som tenderar att bli överviktiga.

Om hästen behöver extra kalorier kan du tilldela den rekommenderade dagliga dosen (600 g/100 kg häst - hästar i lätt/moderat arbete) utan att komplettera med vitamin-/mineraltillskott.

Dodson & Horrell Pasture Mix kan även användas som ett energitilskott för hästens normala utfodring (exempelvis upp till 1 kg Pasture Mix per dag till en 500 kg häst).

Andra köpte också
Hinkhållare portabel
Hinkhållare portabel
49 :-
(39,20 exkl. moms)
Fodertunna med lock, 75 l
Fodertunna med lock, 75 l
249 :-
(199,20 exkl. moms)
Fodertillskott Krafft Vitamin B, 1 l
Fodertillskott Krafft Vitamin B, 1 l
137 :-
(109,60 exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.
Fraktpåslag

Notera att en extra fraktkostnad tillkommer för denna produkt pga storlek och/eller tyngd. Fraktpåslag gäller även om gränsen för fri frakt är uppnådd.

Din totala fraktkostnad räknas ut i kassan.