Förstoring av bild

Hästfoder Dodson and Horrell ERS Cubes, 20 kg

Art nr: 1236573
Dodson & Horrell
0 (0)
Dodson & Horrell ERS Cubes är ett värmebehandlat, pelleterat foder med ett högt kaloriinnehåll och ett lågt stärkelseinnehåll. Energiinnehållet i fodret är så högt att hästar i hårt arbete kan hålla lagom hull och samtidigt prestera optimalt.
359 :-
(287,20 exkl. moms)
Jfr pris 17,95 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-12-04 18:17

Egenskaper för Hästfoder Dodson and Horrell ERS Cubes
ERS Cubes från Dodson & Horrell är ett pelleterat foder som har ett högt innehåll av kalorier och ett lågt innehåll av stärkelse. Energin kommer huvudsakligen från smältbara fibrer och olja vilket gör att innehållet av stärkelse är lågt (10%).

I ERS Cubes har Actisaf jästkultur tillsatts för att underhålla tarmsystemet och fodret innehåller även QLC (Quality Life Care) som är en unik blandning av naturliga antioxidanter, extraherade från växter. Dessa antioxidanter är speciellt tilltänkta att arbeta i synergi med befintliga antioxidanter (mineraler och vitaminer) som finns i alla foderblandningar från Dodson & Horrell och hjälper bland till att underhålla immunförsvaret.

Dodson & Horrell ERS Cubes passar nervösa och stressade hästar, unghästar som har påbörjat träning och hästar som ska i träning efter en längre paus.

Sammansättning
Havrekli, Vetekli,Gräsmjöl, Omelasserade sockerbetsfibrer, Solrosfrömjöl, Skalad havre, Linfrömjöl, Vegetabilisk olja, Sockerrörsmelass, Fruktos, Dikalciumfosfat, Salt, Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid, Svarta vinbär, Grönkål, Spenat, Rödbetor, Rosmarin, Nypon, Granatäpplen, ActiSaf jästkultur

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.
Fraktpåslag

Notera att en extra fraktkostnad tillkommer för denna produkt pga storlek och/eller tyngd. Fraktpåslag gäller även om gränsen för fri frakt är uppnådd.

Din totala fraktkostnad räknas ut i kassan.