Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Dodson and Horrell ERS Cubes, 20 kg

Dodson & Horrell ERS Cubes är ett värmebehandlat, pelleterat foder med ett högt kaloriinnehåll och ett lågt stärkelseinnehåll. Energiinnehållet i fodret är så högt att hästar i hårt arbete kan hålla lagom hull och samtidigt prestera optimalt.

Egenskaper

Egenskaper för Hästfoder Dodson and Horrell ERS Cubes
ERS Cubes från Dodson & Horrell är ett pelleterat foder som har ett högt innehåll av kalorier och ett lågt innehåll av stärkelse. Energin kommer huvudsakligen från smältbara fibrer och olja vilket gör att innehållet av stärkelse är lågt (10%).

I ERS Cubes har Actisaf jästkultur tillsatts för att underhålla tarmsystemet och fodret innehåller även QLC (Quality Life Care) som är en unik blandning av naturliga antioxidanter, extraherade från växter. Dessa antioxidanter är speciellt tilltänkta att arbeta i synergi med befintliga antioxidanter (mineraler och vitaminer) som finns i alla foderblandningar från Dodson & Horrell och hjälper bland till att underhålla immunförsvaret.

Dodson & Horrell ERS Cubes passar nervösa och stressade hästar, unghästar som har påbörjat träning och hästar som ska i träning efter en längre paus.

Sammansättning
Havrekli, Vetekli,Gräsmjöl, Omelasserade sockerbetsfibrer, Solrosfrömjöl, Skalad havre, Linfrömjöl, Vegetabilisk olja, Sockerrörsmelass, Fruktos, Dikalciumfosfat, Salt, Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid, Svarta vinbär, Grönkål, Spenat, Rödbetor, Rosmarin, Nypon, Granatäpplen, ActiSaf jästkultur

Dodson & Horrell

Alla hästfoder från Dodson & Horrell tillverkas med rena råvaror av högsta kvalitet. De arbetar nära lokala jordbrukare i framtagning av råvaror för att garantera just kvalitet och säkerhet. Redan 1985 belönades de med "Royal Warrant" vilket innebär att de är kunglig hovleverantör.