Förstoring av bild

Hästfoder Dodson and Horrell CushCare Condition, 20 kg

Art nr: 1235490
Dodson & Horrell
0 (0)

CushCare Condition från Dodson & Horrell är ett hästfoder i pelletsform för stärkelse- och sockerkänsliga hästar. Fodret har ett högt innehåll av energi och protein av hög kvalité för att underhålla och öka muskelmassan. 

Dodson & Horrell finns inledningsvis att köpa i utvalda butiker. 

409 :-
(327,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-02-25 07:08

Hästfoder Dodson & Horrell CushCare Condition, 20 kg 
Dodson & Horrell CushCare Condition är ett hästfoder med lågt innehåll av socker och stärkelse för hästar med speciella behov av ämnesomsättningsreglering. Speciellt äldre hästar kan ha en förändring i ämnesomsättningen, men det kan också förekomma hos yngre hästar. Dessa hästar utnyttjar ofta fodret sämre och har en tendens till viktförlust och kan även ha svårt att upprätthålla eller bilda muskelmassa.

CushCare Condition har ett lågt innehåll av socker och stärkelse och ett högt innehåll av olja och fibrer för att säkra ett moderat/högt energiintag samtidigt som hästens behov tillgodoses. Den aktiva jästkulturen Actisaf har tillsatts för att understödja en sund tarmmiljö och linfröolja och B-vitaminer främjar hudfunktionen. Även Mobility-örter har tillsatts för att främja rörligheten.

Hästfodret innehåller dessutom QLC-antioxidanter som är en unik blandning av naturliga ingredienser utvunnet från växter rika på antioxidanter. QLC-antioxidanter är speciellt framtagna för att arbeta i synergi med redan existerande antioxidanter (mineraler och vitaminer) och är bland annat viktiga för att underhålla hästens immunförsvar.

CushCare Condition kan fodras både torrt eller uppblött i vatten.

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp