Förstoring av bild

Hästfoder Dodson and Horrell Build Up Conditioning, 20 kg

Art nr: 1235479
Dodson & Horrell
5 (5)

Build Up Conditioning är ett kvalitetsfoder från Dodson & Horrell för hästar som behöver hjälp att förbättra muskelbyggnad, hull, överlinje och styrka. Müsliblandningen har ett högt innehåll av högkvalitativt protein och olja samt tillsatt jästkultur som säkerställer en god tarmfunktion.

379 :-
(303,20 exkl. moms)
Jfr pris 18,95 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2021-01-20 15:10

Egenskaper för Hästfoder Dodson & Horrell Build Up Conditioning
Dodson & Horrell Build Up Conditioning är ett välsmakande, dammfritt och lättsmält hästfoder för hästar som behöver återställa eller förbättra hull, muskelbyggnad och styrka. Hästfodret lämpar sig till konvalescenthästar under återhämtning och till unghästen som kan behöva lite extra hjälp med muskeluppbyggnad inför till exempel unghästbedömning eller championat. Build Up kan även ges till tävlingshästar i hårt arbete eftersom dessa hästar kan ha svårt att få i sig tillräckliga mängder foder vilket kan leda till minskad vikt och muskelmassa.

Hästfodret har ett högt innehåll av lättsmält protein och vitamin- och mineralinnehållet är både lättsmält och koncentrerat. Hästen får i sig många kalorier på den rekommenderade dagliga mängden och kan på så sätt förbättra både hull, muskelstyrka och styrka på relativt kort tid.

För att undvika onödig oro och stress hos hästen har fodret en måttlig stärkelsehalt utan havrestärkelse. Build Up Conditioning har ett mycket högt innehåll av lättsmälta fibrer och olja och den aktiva jästkulturen Actisaf är tillsatt för att säkerställa en god tarmfunktion.

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.
Fraktpåslag

Notera att en extra fraktkostnad tillkommer för denna produkt pga storlek och/eller tyngd. Fraktpåslag gäller även om gränsen för fri frakt är uppnådd.

Din totala fraktkostnad räknas ut i kassan.