Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Dodson and Horrell Build Up Conditioning, 20 kg

Build Up Conditioning är ett kvalitetsfoder från Dodson & Horrell för hästar som behöver hjälp att förbättra muskelbyggnad, hull, överlinje och styrka. Müsliblandningen har ett högt innehåll av högkvalitativt protein och olja samt tillsatt jästkultur som säkerställer en god tarmfunktion. Mer

Art.nr : 1235479

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Hästfoder Dodson & Horrell Build Up Conditioning
Dodson & Horrell Build Up Conditioning är ett välsmakande, dammfritt och lättsmält hästfoder för hästar som behöver återställa eller förbättra hull, muskelbyggnad och styrka. Hästfodret lämpar sig till konvalescenthästar under återhämtning och till unghästen som kan behöva lite extra hjälp med muskeluppbyggnad inför till exempel unghästbedömning eller championat. Build Up kan även ges till tävlingshästar i hårt arbete eftersom dessa hästar kan ha svårt att få i sig tillräckliga mängder foder vilket kan leda till minskad vikt och muskelmassa.

Hästfodret har ett högt innehåll av lättsmält protein och vitamin- och mineralinnehållet är både lättsmält och koncentrerat. Hästen får i sig många kalorier på den rekommenderade dagliga mängden och kan på så sätt förbättra både hull, muskelstyrka och styrka på relativt kort tid.

För att undvika onödig oro och stress hos hästen har fodret en måttlig stärkelsehalt utan havrestärkelse. Build Up Conditioning har ett mycket högt innehåll av lättsmälta fibrer och olja och den aktiva jästkulturen Actisaf är tillsatt för att säkerställa en god tarmfunktion.