Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Amequ Kraftur, 15 kg

Spannmålsfritt hästfoder till framförallt islandshästar samt hästar som tillhör riskgruppen för övervikt och ämnesomsättningsproblem.

Egenskaper

Amequ Omega-3 Kraftur har utvecklats framförallt till islandshästar samt hästar som tillhör riskgruppen för övervikt och ämnesomsättningsproblem. Tillsammans med ett bra grovfoder täcker fodret hästens dagliga behov av vitaminer och mineraler utan att tillföra onödiga kalorier. Omega-3 Kraftur skall användas tillsammans med grovfoder (1,5-2 kg / 100 kg kroppsvikt) av bra kvalitet. För hästar med lågt näringsbehov rekommenderas hö från andra eller tredje skörden, då näringsinnehållet ofta är lägre i dessa än i första skörden.

Det väldoftande fodret har extremt låg halt av socker och stärkelse och har ett högt innehåll av smältbara fibrer samt omega 3-fettsyror. Det har även ett högt innehåll av lättsmälta organiska mineraler och naturliga vitaminer samt tillsatt tillsatt tång och en kraftfull örtblandning som är speciellt anpassade till hästar med lågt näringsbehov.

  • Täcker hästens dagliga behov av vitaminer och mineraler
  • Låg halt av socker och stärkelse
  • Högt innehåll av omega 3 och örter
  • Spannmålsfrit
  • Lång tuggtid, god mättnad och optimal matsmältning

Hästens foderbehov är individuellt och bör anpassas till varje individ, så att en optimal fodring ger bästa resultat och dagsbehovet uppnås.