Gå till huvudinnehållet

Micklem

Micklemtränset är enkelt utformat utan massa extra men fyller funktionen att sitta skönt på hästens känsliga huvud under ridning. Det är dessutom prisvärt och då marknaden av anatomiska träns fullkomligt exploderat av dyrare, anatomiska träns senaste åren så är Micklemtränset garanterat en bra investering för dig och din häst. Det är ergonomiskt anpassat för att minska tryck på hästens känsliga nervbanor och vara bekvämt för hästen att ha under träning och tävling.

Vilket micklemträns passar dig och din häst?

På Granngården säljer vi olika träns från Horseware Rambo Micklem både i butik och online. I sortimentent har vi Micklem Multibridle (finns i både svart och brunt) anpassat för vardagens träning då det går att ändra mellan kapson för longering, bettlöst eller användning med bett men även det mer tävlingsanpassade tränset Micklem Competition (finns i svart och brunt) som har en lite mer avskalad finish.

Rätt utrustning för dig och din häst

På Granngården har vi lång erfarenhet av livet med häst och för oss är det viktigt med kvalitetsprodukter som håller för ett liv i stallet och på ridbanan. Därför har vi sett till att erbjuda ett komplett sortiment av hästutrustning som fungerar och håller länge.

I vårt stora sortiment för häst hittar du utöver micklemträns, schabrak i många färger och självklart mjuka och praktiska grimmor och grimskaft. Vi erbjuder även benskydd till häst med bra passform och funktion, flughuvor, reflexer, hästtäcken för alla väder och mycket mer.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om Micklemträns eller annan hästutrustning!

Köp micklemträns i butik eller online

Vare sig du är tävlingsryttare eller hobbyryttare behöver din häst utrustning som är anpassad för ett liv i såväl ridhuset, tävlingsbanan, stallet och i hagen. Letar du efter prisvärda micklemträns så kan du köpa det hos Granngården - både i butik eller online på granngården.se.

Alltid fri frakt över 500 kr och du kan självklart beställa både hemleverans och till din lokala Granngården-butik. Välkommen hit till oss!

Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier