Gå till huvudinnehållet

Häcksax Stihl HSA 86, 36V (exkl. batteri)

Stihl HSA 86 är en tyst och lätt batterihäcksax med hög skärkapacitet och stark EC motor perfekt för yrkesanvändare. Med stort tandavstånd och dubbelslipade knivar klarar häcksaxen även grövre häckar. Häcksaxen säljs utan batteri och laddare.   Mer

Art.nr : 1261983

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Häcksax Stihl HSA 86 
Den tysta och lätta batterihäcksaxen HSA 86 från Stihl lämpar sig mycket väl för ljudkänsliga områden, parker, landskaps- och trädgårdsarbeten.

Bygelhandtag 
Det ergonomiska bygelhandtaget ger en optimal arbetsställning i alla lägen och spar på krafterna även under längre arbetspass.

Dubbelsidigt slipad kniv 
Häcksaxkniven är dubbelsidigt slipad, vilket gör att den klipper i alla riktningar. Den speciella knivuppbyggnaden ger ett alltid lika perfekt arbetsresultat.

Funktionell design 
Motorkåpan har en slät, fin yta och runda linjer som ser till att du inte fastnar eller hakar fast i grenar under arbetet. Den släta ytan samlar inte heller på sig någon smuts och är mycket lätt att rengöra.

EC-motor 
Den underhållsfria och borstlösa EC-motorn ger maskinen längre körtider och en betydligt längre livslängd. Stihls EC-elektronik styr motorn så att den justerar motorvarvtalet efter belastning och håller det optimalt och konstant, till exempel om du klipper i mycket grova grenar med hög motorbelastning. En optimerad växel med överbelastningsskydd ger också bättre hållbarhet.

Tvåhandsdrift 
Genom att samtidigt aktivera reglaget på bygelhandtaget och det bakre handtaget startas maskinen snabbt och enkelt. På det bakre reglaget justeras knivhastigheten steglöst – för fina och rena snitt. Mycket praktiskt. Tvåhandsdriften fungerar lika bra för höger- som vänsterhänta.

Upphängningsögla 
Tack vare den integrerade upphängningsöglan kan häcksaxen enkelt hängas upp för förvaring utan att ta någon extra plats.

Teknisk data
Batteriteknik: Lithium-Ion PRO 
Grengrovlek (max.): 26 mm 
Knivlängd: 620 mm/24" 
Ljudeffektnivå: 94 dB(A) 
Ljudtrycksnivå: 83 dB(A)  
Märkspänning: 36 V
Rekommenderat batteri: AP 200 
Standard skärlängd: 62 cm 
Tandavstånd: 33 mm
Totallängd: 114 cm
Vibrationer vänster/höger: 3,7/2,3 m/s²
Vikt (utan batteri): 3,3 kg 

Observera att häcksaxen säljs utan batteri och laddare. 

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL.