Gå till huvudinnehållet

Häcksax Stihl HS 45

Kompakt och mycket effektiv bensindriven häcksax från Stihl för villatomten och fritidshuset. Utrustad med en 60 cm lång kniv med 30 mm tandavstånd. Mer

Art.nr : 1266333

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Häcksax Stihl HS 45 
Stihls kompakta bensindrivna häcksax HS 45 är mycket effektiv och passar perfekt för villatomten och fritidshuset. Häcksaxens 60 cm långa kniv med 30 mm tandavstånd klarar även grövre grenar utan problem. Att kniven dessutom är dubbeltandad gör arbetet ännu effektivare och HS 45 klipper lika bra vertikalt som horisontellt.

Häcksax HS 45 är utrustad med ett engreppsreglage där alla driftsfunktioner styrs via en och samma hand och det elektroniska tändsystemet ger hög arbetskomfort. Manuell bränslepump och ElastoStarthandtag ger enkel start och långtidsluftfiltersystem ger långa rengöringsintervall och skyddar motorn.

Teknisk data
Cylindervolym: 27,2 cm3
Effekt: 0,75 kW/1,0 hk
Knivlängd: 60 cm
Totallängd: 110 cm 
Ljudtrycks-/effektnivå: 97/107 dB(A)
Vibrationer: 10,0/9,0 m/s2
Vikt: 5,0 kg

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.