Gå till huvudinnehållet

Häcksax Stihl El HSE 42

Mycket lätthanterlig elektrisk häcksax, idealisk för trimning och klippning av kvistar och tunnare grenar. Utrustad med inbyggt skärskydd, ett litet handskydd, mekanisk knivbroms och enkelsidigt slipade knivar.För avhämtning i butik Mer

Art.nr : 1260470

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 

Hög klipphastighet
Motorns höga varvtal (upp till 3.400 varv per minut) och de dubbelsidigt slipade knivarna ger en hög knivhastighet och ett perfekt resultat med rena och fina snitt.

Kraftfull motor
Den nya elhäcksaxen klarar med sin höga effekt (460 W) många olika uppgifter. Oavsett om du ska klippa häcken, trimma buskar eller helt enkelt bara vill imponera på grannen är den alltid redo för uppgiften.

Litet handskydd
Det lilla handskyddet ger den perfekta kombinationen av säkerhet och optimal sikt när du arbetar.

Låsbar kabeldragavlastning
Den låsbara kabeldragavlastningen säkrar förbindelsen med förlängningskabeln. Det är ingen risk att kontakten dras ur när du drar med dig kabeln under arbetet.

Lätt och tyst med låga vibrationer
Som klippt och skuren: den nya elhäcksaxen är konstruerad så att den arbetar lugnt med mycket låga vibrationer. Dessutom gör den låga vikten (3,1 kg) arbetet mycket lättare, vilket är speciellt viktigt när lite större häckar ska klippas.

Mekanisk knivbroms
Den mekaniska knivbromsen stoppar kniven både snabbt och säkert på mindre än en sekund från det att maskinen stängts av.

Tekniska data 
Motor: El
Effekt: 420W
Batterisystem: Nej
Svärdlängd: 45 cm
Grenkapacitet: 21 mm
Svärdskydd: Ja
Hedgesweep/Uppsamlingsplåt: Nej
Vridbart bakre handtag: Nej
Vikt: 3 kg
Kabellängd: 0,3 m
 

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL.