Gå till huvudinnehållet

Häcksax Ryobi ONE+ RHT1855R40F 18V

Art.nr:1263059

Ryobi One+ RHT1855R40F är en batteridriven häcksax med 55 cm diamantslipat och laserskuret svärd med utmärkt klippkvalitet. Häcksaxen klarar grenar upp till 22 mm, har ett vridbart bakre handtag för maximal användarvänlighet och anti-blockeringsfunktionen förhindrar oförutsedda grenblockeringar.Levereras med laddare och HedgeSweep-lövfösare
  • Batteridriven, 55 cm diamantslipat och laserskuret svärd
  • Vridbart bakre handtag för ergonomisk klippning
  • Levereras med laddare och HedgeSweep™ lövfösa

Produktdetaljer

Egenskaper för Häcksax Ryobi One+ RHT1855R40F 
Ryobis batteridrivna häcksax RHT1855R40F har en kraftfull klipprestanda och är utrustad med ett 55 cm diamantslipat och laserskuret svärd med en grenkapacitet på upp till 22 mm. Häcksaxens vridbara bakre handtag möjliggör ergonomisk klippning i olika vinklar och klippning av häckens sidor och handtaget har ett gummerat grepp för bästa komfort. Saxen är även utrustad med automatisk broms av knivarna och anti-blockerings-system som förhindrar oförutsedd grenblockering.

Som en del av Ryobis One+ system är häcksax RHT1855R40F kompatibel med alla 18 V-verktyg för hem och trädgård från Ryobi. Lithium+ med IntelliCell-teknik övervakar och balanserar enskilda celler och maximerar driftstid och lagringstid samtidigt som du får mer kraft.

Häcksaxen levereras med laddare (2,0 Amp/tim) och en praktisk HedgeSweep-lövfösare som underlättar städningen efteråt.

Teknisk data
Effekt: 18 V - 4,0 Ah
Batterisystem: One+
Svärdlängd: 55 cm
Grenkapacitet: 22 cm
Svärdskydd: Ja
Hedgesweep/Uppsamlingsplåt: Ja
Vridbart bakre handtag: Ja
Vikt: 3,5 kg

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+ har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp i världen för miljöns bästa. Ett batteri till över 200 maskiner -Det är imponerande!