Gå till huvudinnehållet

Grovdammsugare Kärcher WD5 Premium

Mycket kraftfull och effektiv grovdammsugare för vått och torrt med 25-liters rostfri behållare, planfilter i kassett och blåsfunktion. Mer

Art.nr : 1251416

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

WD 5 Premium är en extremt kraftfull och effektiv grovdammsugare från Kärcher för vått och torrt. Dammsugaren är utrustad med en 25-liters rostfri behållare, planfilter i kassett, semiautomatisk filterrengöring, blåsfunktion samt en innovativ filterborttagningsteknik.

Den unika filterrengöringstekniken avlägsnar smutsen från filtret genom en knapptryckning som ger starka pulser av luft, så att sugförmågan snabbt blir återställd. Filtret kan bytas på några sekunder utan någon kontakt med smuts genom att helt enkelt vika ut denna kassett. Du kan även växla mellan dammsugning av torr och våt smuts utan att byta filtret.

Dammsugarens innovativa sugslang och nya utbytbara golvmunstycket med 2 gummi och 2 borstlister garanterar optimalt smutsintag. Det antistatiska handtaget (särskilt användbart när du dammsuger fint damm) är avtagbart och möjliggör infästning av tillbehör direkt till sugslangen.

Grovdammsugaren är även utrustad med ett patenterat 3-i-1 justerbart handtag, parkeringsläge samt kabel- och tillbehörsförvaring och har en motoreffekt på 1100w.