Gå till huvudinnehållet

Gräsklippare Stiga Combi 748 SQ AE Dual, 48V (exkl. batteri)

Snabb och smidig batteridriven gräsklippare med 4-i-1 klippsystem, eco mode, 46 cm klippbredd och 60 liters gräsuppsamlare.

Egenskaper

Egenskaper för Gräsklippare Stiga Combi 748 SQ AE Dual, 48V (exkl. batteri)
Combi 748 SQ AE Dual är en smart, robust och kraftfull gräsklippare som ger dig en stressfri och batteridriven prestanda. Den kraftfulla borstlösa motorn på 1,5 kW ger effektiv och bekväm klippning som förbrukar 30 % mindre energi en motsvarande modell med borstmotor. Med ett hållbart 46 cm galvaniserat klippdäck klipper den stor yta med minimal ansträngning.

Den batteridrivna gräsklipparen är utformad för en smidig och bekväm upplevelse. En intuitiv knappsats ger dig möjlighet att välja mellan sex hastigheter och ett eco mode-läge medan dess 4-i-1 klippsystem erbjuder sex klipphöjdsval. För att matcha din gräsmatta och säsong bestämmer du själv om du vill klippa med mulching-teknik, samla upp gräsklippet, sidoutkast eller baktukast.

Gräsklipparen är utrustad med en front med starkt skydd mot stötar samt ett transporthandtag för enkel förflyttning. Det justerbara handtaget gör att du enkelt kan ställa in den efter din längd för bästa bekvämlighet.

Teknisk data
Batterisystem: E-Power
Batteri: Säljs exklusive batteri
Effekt V/Ah/Wh: Rekommenderar 48V/4,0Ah
Borstlös: Ja, 1,5 kW
Klippbredd: 46 cm
Klippsystem: Uppsamling, Multiclip, Bakutkast, Sidoutkast
Uppsamling: 60 liter
Höjdinställning: Central
Avvibrering: Nej
Drivning: Ja
Elstart: Ja

Observera att gräsklipparen säljs utan batteri.

Stiga -För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.