Förstoring av bild

Gräsgödsel Stroller Steg 2 Stroller Plus, 8,75 kg

Art nr: 1179234
Bayer
0 (0)

Steg 2 Stroller Stroller Plus+ Gräsgödsel är en gräsgödsel med långtidsverkan. Lämpar sig ypperligt för dig som har robotklippare och ger också en mindre påverkan på miljön jämfört med vanlig snabbverkande gödning.

299 :-
(239,20 exkl. moms)
Jfr pris 34,17 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-09-27 07:05

Egenskaper för Gräsgödsel Stroller Steg 2 Stroller Plus
Steg 2 Stroller Plus är en gräsgödsel med långtidsverkan. Detta gör att man får en långsammare frigörning av näringsämnena över tid. På så vis stressar man inte bara bladväxten i gräsmattan att växa fort utan låter hela gräsplantan utvecklas både under och över jorden. Då motverkar man även uppkomsten av mossa och ogräs.

Detta gör också att Steg 2 Stroller Plus Gräsgödsel lämpar sig ypperligt för dig som har robotklippare. Då vill man inte ha en kortsiktig, snabb näringskälla som bara får din gräsmatta att snabbt och tillfälligt växa. Att använda långtidsvekande Steg 2 Stroller Plus Gräsgödsel ger också en mindre påverkan på miljön jämfört med vanlig snabbverkande gödning.

Räcker till 250 m².

Andra tittade även på
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.