Gå till huvudinnehållet

Gräsfrö Turfline Ekologiskt, 1 kg

Turfline Ekologiskt gräsfrö är perfekt för den ekologiska, hållbara trädgården! Den KRAV-märkta gräsfröblandningen innehåller Quick Action som gör att fröet gror redan vid en jordtemperatur på 5 grader och din gräsmatta hålls grön från tidig vår till sen höst.
Miljömärke Kravmärkt

Egenskaper

Egenskaper för Gräsfrö Turfline Ekologiskt Turfline 

Ekologiskt gräsfrö från Turfline är odlat av ekologiska lantbrukare i Norden och är ett spännande alternativ till traditionellt gräsfrö. Att produkten är KRAV-märkt är en garanti för att det under tillverkningen av gräsfröna har tagits hänsyn till miljö, socialt ansvar och hälsa.

Turfline Ekologiskt gräsfrö innehåller Quick Action som ger en grön gräsmatta från tidig vår till sen höst. Gräsfröet gror redan vid en jordtemperatur på 4-5 grader vilket gör att kampen mot ogräs och mossa blir lättare att vinna. Quick Action är också motståndskraftigt mot olika svampsjukdomar som snömögel.

Fröerna är även S-märkta vilket innebär att blandningen är testad under 3 år vad gäller slitstyrka, skottäthet, torktolerans och sjukdomsresistens och det är bara blandningar som är bättre än existerande som får använda S-märkningen,

  • Ekologiskt gräsfrö
  • Hållbar trädgård
  • Nordiskt producerat
  • Med Quick Action

1 kilo Turfline Ekologist gräsfrö räcker till 40 kvm.