Förstoring av bild

Gräsfrö Masterline Superliga, 15 kg

Art nr: 1169967
Turfline
0 (0)

Tack vare sina slitstarka rajgräs är Masterline Superliga det bästa valet för hårt belastade fotbollsplaner och arenor. 

1495 :-
(1196 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 4-10 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-05-27 07:01

Egenskaper för Masterline Gräsfrö Superliga 
Masterline Superliga är den enda produkten på marknaden som innehåller en ny gräsmattetyp av tetraploid rajgräs kallad 4turf. 4turf har en enastående förmåga att klara stress och sjukdomar som snömögel och rödröta, dessutom bidrar 4turf med en snygg, mörkgrön färg. Tack vare sina stora frön har 4turf också en unik förmåga att etablera starka groddplantor som klarar sig bra vid eftersådd.

Hög slitstyrka
Tack vare sina slitstarka rajgräs är Masterline Superliga det bästa valet för hårt belastade fotbollsplaner och arenor. Rajgräs lämpar sig väl för eftersådd eftersom det spirar snabbt och säkert och groddplantorna har en god etableringsförmåga.

4turf ger ökad styrka mot stress och sjukdom
Masterline Superliga är den enda produkten på marknaden som innehåller en ny gräsmattetyp av tetraploid rajgräs kallad 4turf. 4turf har en enastående förmåga att klara stress och sjukdomar som snömögel och rödröta. Dessutom bidrar 4turf med en snygg, mörkgrön färg. Tack vare sina stora frön har 4turf också en unik förmåga att etablera starka groddplantor som klarar sig bra vid hjälpsådd.

Etablering
En god kontakt mellan gräsfrö och jord är viktigt för spirningen. Frön av rajgräs sås på 0,5 till 1,0 cm djup.

Skötsel
Rekommenderad klipphöjd är cirka 2,8 till 3,5 cm. Klipp cirka två gånger per vecka. De nya toppsorterna av rajgräs tål kort klippning, men har den högsta slitstyrkan vid virka 3,0 cm. Beroende på slitaget ska en fotbollsplan eftersås 1-3 (upp till 5) gånger varje säsong.

Andra tittade även på
Populärt i Turfline
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp