Köp Granngårdens egna hundfoder och kattmat ur vår egna foderlinje i butik eller online på granngården.se

Hundfoder och kattmat från Granngården

Vi presenterar stolt Granngårdens hundfoder och kattmat som är noga utvalt av oss för att du ska känna dig trygg i ditt val och få lite mer för pengarna! 

– Vi är väldigt glada att vi kan erbjuda ett foder med hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Med ett svensktillverkat foder hjälper vi dessutom till att minska transporter och stödjer svenskt jordbruk, säger Jeanette Skoglösa, foderexpert på Granngården.

Alla Granngårdens nya foder är helt fria från smak-, färgämnen samt konserveringsmedel. De innehåller även omega 3 (EPA, DHA) och omega 6 för frisk hud och fin päls. 

Spannmålsfritt hundfoder

Ett komplett spannmålsfritt helfoder av superpremiumkvalitet för unga och vuxna hundar av alla raser. Passar även utmärkt till känsliga hundar då fodret inte innehåller spannmål så som vete, korn, havre, majs eller ris, något som annars är vanligt förekommande i hundfoder.

Högenergi

Högenergi är ett högkvalitativt, komplett helfoder för hundar av alla raser med en aktiv livsstil. Rekommenderas även till större raser, kräsna hundar, hundar som behöver lägga på hullet samt som återhämtningsfoder.

Vetefritt

Ett komplett högkvalitativt helfoder för unga och vuxna hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå. Passar även utmärkt till de hundar som rekommenderas en kost med lägre energiinnehåll, till exempel kastrerade och äldre hundar samt till aktiva hundar i vila.

Premium

Ett köttbaserat helfoder som passar till den större och till den mindre hunden. Passar utmärkt vid tillfällen som ställer höga krav på ett energi- och näringsrikt foder – som till bruks-, tjänste-, drag- och jakthundar samt till dräktiga och digivande tikar. Det innehåller även fructo-oligo-sakkarider (FOS) som underlättar matsmältningen samt upptagningen av näringsämnen.

Original

Ett högkvalitativt helfoder som passar för unga och vuxna hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå.

Granngårdens kattmat

Finns i två smaker, Oxkött och Kyckling & Lax. Kattmaten är naturligtvis köttbaserat och passar katter i alla åldrar som uppskattar riktigt spröda och smakrika bitar. Välj Granngårdens kattmat i påse med storlek eller volym på 15 kg eller 4 kg.

Köp Granngården egna hundfoder och kattmat i butik nära dig eller beställ hem online på granngården.se.
Agility och aktiva hundar!
Agility och aktiva hundar!

Hoppa, springa, träna och bada är glädjefyllda aktiviteter för våra pälsklädda vänner. Produkter för träning och belöning ger ett härligt hundliv för både hund, husse och matte.

Läs mer på grannliv.se

Skaffa valp - goda råd!
Tips och råd om att skaffa valp!

Goda råd till dig som funderar på valp i vår, Grannliv ger dig råd och tips om att skaffa egen hund. Läs om uppfödare, hundraser och veterinärs-tips.

Läs mer på grannliv.se