Förstoring av bild

Fröer Nelson Garden Sara Bäckmo Krukgurka Formule F1

Art nr: 1266862
Nelson Garden
0 (0)

Krukgurka Formule F1 är en gurka med slätt skal. Sorten får endast honblommor och kan börja skördas cirka 3 månader efter sådd.

5 för 4
39,90
(31,92 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2021-01-24
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2021-01-23 17:17

Krukgurka Formule F1 är en gurksort med slätt skal som endast får honblommor och som kan börja skördas ungefär 3 månader efter sådd.

Förodla gurkorna inomhus med växtbelysning - 1 frö/kruka med 2/3 gödslad jord och 1/3 såjord överst. Låt gro i 25°C och ställ sedan i rumstemperatur. Vid omplantering ska plantan sättas på samma djup som i såkrukan, ej djupare. Sorten behöver stöd.

Sorterna i Så Året Runt från Nelson Garden är utvalda av odlingsprofilen Sara Bäckmo som driver Nordens största trädgårdsblogg. Det är också Sara Bäckmo som utifrån sina erfarenheter har skrivit såanvisningar som hjälper dig att få ut det bästa av varje grönsak över året. Med särskilda odlingsanvisningar för varje säsong – vår, sommar, höst och vinter – blir det enklare för fler att odla mer.

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.