Gå till huvudinnehållet

Fröer Eco Grow Spetspaprika Corno di Toro Giallo Eko

Spetspaprika Corno di Toro Giallo bildar gula spetsiga frukter med en söt och god smak. Paprikan blir omkring 20 cm lång.
Miljömärke Kravmärkt

Egenskaper

Corno di Toro Giallo är en spetspaprika som bildar gula spetsiga frukter med en söt och god smak som passar utmärkt i sallader eller att grilla. Frukterna som blir ungefär 20 cm långa går från gröna till gula under mognadsfasen.

Planteringsråd

Så fröna i såsjord på 0,5 cm djup, vattna och placera i ett läge på ca 25 °C. Täck sådden med klar plast försedd med lufthål och placera i ett soligt läge. När plantorna börjat gro, placeras i ett svalare läge, runt 20 °C med mycket ljus.

Utplanteras efter avhärdning när frostrisken är över i ett varmt och skyddat läge, gärna i ett växthus eller på en varm balkong.

Hjälp gärna blommorna med pollinering genom att skaka plantan eller med en liten pensel. Skörda efterhand för riklig skörd.

  • Saftig och god paprika
  • Söt smak
  • Ekologiska fröer

Eco Grow

Eco Grow erbjuder helt ekologiska fröer. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.