Gå till huvudinnehållet

Fröer Eco Grow Paprika California Wonder Eko

Välkänd, saftig paprika med en god och mild smak där frukten övergår från grönt till rött vid mognad. Sorten kan odlas både på friland och i växthus.
Miljömärke Kravmärkt

Egenskaper

Paprika California Wonder är en välkänd, saftig och god paprikasort där frukten övergår från grönt till rött vid mognad. Plantan blir omkring 60 cm hög och passar bra att odlas både på friland och i växthus.

Planteringsråd

Så fröna i såjord på 0,5 cm djup, vattna och placera i ett läge på ca 25 °C. Täck därefter sådden med klar plast försedd med lufthål och placera i ett soligt läge. När plantorna börjat gro, placeras i ett svalare läge, runt 20 °C med mycket ljus.

Utplanteras efter avhärdning när frostrisken är över i ett varmt och skyddat läge, gärna på en varm balkong eller växthus.

För att hjälpa blommorna med pollinering kan du skaka plantan eller använda en liten pensel. Skörda efterhand för riklig skörd.

  • Passar för frilandsodling
  • Ger saftiga och goda frukter
  • Ekologiska fröer

Eco Grow

Eco Grow erbjuder helt ekologiska fröer. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.