Gå till huvudinnehållet

Fönster Getinge Stallfönster Öppningsbart 98x78cm 10x8

Art.nr:1201009

Svartbetsat öppningsbart stallfönster med 2-glas isolerglas och rostfria beslag. Underkantshängda och öppnas inåt.

Produktdetaljer

Öppningsreglaget har tre inställningar. På Getinge fönstret finns det inga gångjärn eller beslag som kan rosta. Det öppningsbara fönstret är ledat i bottenstycket och öppnat inåt. Beslagen är dubbelt skyddade, både galvaniserade och gulkromaterade. När man vill ha maximal ventilation lyfts fönstret med ett enkelt handgrepp ur karmen.

Samtliga fönster är glasade med isolerglas D4-15 som är en tvåglaskassett med floatglasskivor på 4 mm och distanslister på 15 mm. Isolerrutan garanteras damm- och kondensfri. Garantitiden är för närvarande 5 år. Förutsättning för denna garanti är att isolerrutan inte utsatts för onormala påfrestningar under transport eller hantering. Om detta uppfyllts levereras en ny isolerruta om damm- och kondensproblem uppstår under garantitiden.

Träslag: Tryckimpregnerad Norrlandsfur Karm: 45 x 92 mm Båge: 45 x 65 mm Färg: Svartbetsad Storlek: 98 x 78 cm

OBS! Spröjs finns som tillbehör, ingår ej.

Getingefönster

Getingefönster är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativa fönster och dörrar, framförallt till olika typer av stallbyggnader. Varumärket grundades 1947 och har sedan dess varit en pålitlig leverantör inom branschen. De har ett brett sortiment i klassiska modeller.