Gå till huvudinnehållet

Fönster Getinge stallfönster 78 x 78 cm (8 x 8)

Öppningsbara obehandlade stallfönster med 2-glas isolerglas och rostfria beslag. Fönstren är underkantshängda och öppnas inåt. Mer

Art.nr : 1201034

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Öppningsreglaget har tre inställningar. På Getinge fönstret finns det inga gångjärn eller beslag som kan rosta. Det öppningsbara fönstret är ledat i bottenstycket och öppnat inåt. Beslagen är dubbelt skyddade, både galvaniserade och gulkromaterade. När man vill ha maximal ventilation lyfts fönstret med ett enkelt handgrepp ur karmen.

Samtliga fönster är glasade med isolerglas D4-15 som är en tvåglaskassett med floatglasskivor på och distanslister på . Isolerrutan garanteras damm- och kondensfri. Garantitiden är för närvarande 5 år. Förutsättning för denna garanti är att isolerrutan inte utsatts för onormala påfrestningar under transport eller hantering. Om detta uppfyllts levereras en ny isolerruta om damm- och kondensproblem uppstår under garantitiden.

Träslag: Tryckimpregnerad Norrlandsfur Karm: 45 x 92 mm Båge: 45 x 65 mm Färg: Obehandlat Storlekar: 78 x 78 cm - 118 x 118 mm.

OBS! Spröjs finns som tillbehör, ingår ej.