Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF Superflex Pro, 510 g

Superflex Pro för tävlande hästar är NAFs mest avancerade ledtillskott speciellt framtaget för Skandinavien. En kraftfull sammansättning av näringsämnen och antioxidanter ger fodertillskott Superflex Pro ett optimalt ledstöd vid hög prestation.Karensfri i samband med tävling inom Skandinavien

Egenskaper

Egenskaper för Fodertillskott NAF Superflex Pro
Leden är en komplex uppbyggnad vilket kräver en komplex sammansättning för att kunna tillgodose alla de områden som leden omfattar. Superflex Pro tillför hästen den komplexitet som krävs för ett dagligt underhåll av hälsosamma leder för maximal prestation vid såväl träning som tävling.

En kraftfull sammansättning av näringsämnen och antioxidanter ger fodertillskott Superflex Pro ett optimalt ledstöd vid hög prestation. Den unika kombinationen av grönläppad mussla, kondroitinsulfat (låg molekylvikt) och hylauronsyra (hög molekylvikt) tillför de byggstenar som krävs för ledens hela struktur och MSM främjar de omgivande ligamenten och mjukvävnaden.

Superflex Pro innehåller även antioxidanter som till exempel gurkmeja och alger vilka hjälper till att stödja kroppens egen antiinflammatoriska process för upprätthållandet av rena och aktiva leder. Omega 3 fettsyror är kända för att ha god inverkan på ledhälsan och därför innehåller tillskottet även Spirulina-alger.

Karensfri i samband med tävling inom Skandinavien

NAF -Naturliga tillskott för alla hästar

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".