Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF PRO Superflex 510 g

Ledtillskott i pulverform som ger näring och stöd till ledens alla delar för att bibehålla flexibilitet och funktion hos din häst.

Egenskaper

PRO Superflex är NAFs mest avancerade ledtillskott särskilt framtaget för Skandinavien. Eftersom leden är en komplex uppbyggnad krävs en komplex sammansättning för att kunna tillgodose alla de områden som leden omfattar. PRO Superflex tillför hästen den komplexitet som krävs för ett dagligt underhåll av hälsosamma leder för god optimal prestation vid såväl träning som tävling.

Genom synnergieffekter mellan näringsämnen och antioxidanter ges ett optimalt ledstöd vid hög prestation. Den unika kombinationen av grönläppad mussla, kondroitinsulfat (låg molekylvikt) och hylauronsyra (hög molekylvikt) tillför de byggstenar som krävs för ledens hela struktur och MSM främjar de omgivande ligamenten och mjukvävnaden.

Superflex Pro innehåller även antioxidanter som till exempel gurkmeja och alger vilka hjälper till att stödja kroppens egen antiinflammatoriska process för upprätthållandet av rena och aktiva leder. Omega 3 fettsyror är kända för att ha god inverkan på ledhälsan och därför innehåller tillskottet även Spirulina-alger.

Fodertillskott PRO Superflex passar bra att ge:

  • Till tävlingshästar
  • För hästar med hög arbetsbelastning
  • Till hästar med gallor och svullnader
  • Till hästar under rehab med svullnader i leden

Tävlingskarens: Sverige 96 h, FEI 0 h

Sammansättning: Metylsulfonylmetan (MSM), Knöltång (Ascophylum nodosum), Gurkmeja, Spirulina-alger, Sojamjöl, Mjöl av johannesbrödsträdets kärnor (mikroniserad), Kondroitinsulfat, Grönläppad mussla, Svartpeppar, Rapsolja, Hyaluronsyra, Natriumklorid

Tekniska tillsatser: Fumarsyra (1a297) 29,9 mg/kg

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 14,2 %, Råfetter och oljor 6,7 %, Råaska 7,5 %, Växttråd 3,8 %

NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".