Förstoring av bild

Fodertillskott NAF Oestress, 500 g

Art nr: 1236587
NAF
0 (0)

NAF Oestress är ett tillskott med munkpeppar, magnesium och kramplösande örter som ges till ston med besvärlig brunstperiod. Oestress hjälper ditt sto att balansera hormonnivåerna naturligt vilket ger henne möjlighet att slappna av och må bättre.

NAF Oestress finns även i flytande form

515 :-
(412 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-28 07:10

Egenskaper för Fodertillskott NAF Oestress
Humörsvängningar, aggressivitet, retlighet, känslighet vid beröring och minskad arbetsförmåga kan vara tecken på att ditt sto har en besvärlig brunst. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) kan innebära ett obehag vilket kan resultera i en ovilja att arbeta med ryggen, svansviftande, bockningar, sparkar eller att din häst arbetar mot skänkeln.

Genom att förbättra stoets kost med fodertillskott NAF Oestress hjälper du henne att slappna av, må bättre och kunna koncentrera sig på sitt arbete. Oestress är en unik sammansättning av magnesium kombinerat med örter som munkpeppar och örter med kramplösande egenskaper som har använts i hundratals år för att stödja hormonbalansen. Tillskottet innehåller även magnesium till stöd för avslappning och oro.

Oestress ges dagligen under hela våren och sommaren och kan ökas i samband med stoets brunstcykel. Om det behövs kan tillskottet användas året runt.

Volym: 500 g

NAF Oestress finns även i flytande form här. Oestress i flytande form ger snabbare resultat än pulver, slutresultatet är dock ungefär det samma.

Andra tittade även på
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.