Förstoring av bild

Fodertillskott NAF Magic, 750 g

Art nr: 1236584
NAF
0 (0)
NAF Magic är ett magnesiumbaserat lugnande fodertillskott med kraftfulla örter som främjar hästens självförtroende och koncentration. Tillskottet innehåller även levande jästkultur för god tarmhälsa och passar stressade, nervösa och okoncentrerade hästar.
429 :-
(343,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-25 17:31

Egenskaper för Fodertillskott NAF Magic
Låga nivåer av magnesium kan orsakas av bristen på bete men är även relaterat till hästens individuella ämnesomsättning. Nivåerna kan dessutom minskas vid frekvent resande eller tävlande. Eftersom magnesium påverkar muskelspänningen kan man hos hästar med för lågt intag av magnesium uppleva ett spänt rörelseuttryck samt att hästen är mer lättretlig eller påvisar brist på självförtroende.

Magic från NAF är ett magnesiumbaserat lugnande fodertillskott i pulverform som även tillför kraftfulla örter till stöd för självförtroende och koncentration och är perfekt att ge till hästar som upplevs spända, stressade, nervösa och okoncentrerade i samband med träning eller hantering. Fodertillskottet ger hästen möjlighet att erhålla en djupare koncentration och på ett mer avspänt sätt kunna utföra uppgiften framför sig samt ge bättre kommunikation mellan ryttare och häst.

NAF Magic i pulverform innehåller dessutom levande jästkultur for god mag- och tarmbalans och är gynnsamt för hästar som påvisar stressmage.

Volym: 750 gram

Fodertillskott Magic finns även i flytande form som ger ett något snabbare resultat än Magic i pulverform, slutresultatet mellan de två formerna är annars ungefär de samma.

Andra tittade även på
Fodertillskott NAF Magic, 1 l
Fodertillskott NAF Magic, 1 l
545 :-
(436 :- exkl. moms)
Fodertillskott NAF Oestress, 500 g
Fodertillskott NAF Oestress, 500 g
515 :-
(412 :- exkl. moms)
Fodertillskott NAF M Power, 900 g
Fodertillskott NAF M Power, 900 g
870 :-
(696 :- exkl. moms)
Fodertillskott NAF Oestress, 1 l
Fodertillskott NAF Oestress, 1 l
440 :-
(352 :- exkl. moms)
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.