Förstoring av bild

Fodertillskott NAF M Power, 900 g

Art nr: 1236592
NAF
0 (0)

Fodertillskott NAF M Power innehåller en unik formula som är utvecklad för att främja en hälsosam muskelbyggnad och som hjälper till att öka muskelkraften, uthålligheten och smidigheten hos din häst.

870 :-
(696 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2021-01-25 07:04

Egenskaper för Fodertillskott NAF M Power 
Fodertillskott M Power från NAF är rikt på aminosyror, näringsämnen, vitaminer och antioxidanter och är utformat för att stödja naturlig muskelutveckling. Aminosyrorna (byggstenen för protein) är viktiga för den hälsosamma tillväxten av muskelvävnad och de kraftfulla antioxidanterna som arbetar med utvalda örter säkerställer en smidig och hälsosam muskelfunktion. Dessa ingredienser stöttas sedan med nödvändiga vitaminer och spårämnen som är viktiga för att hästen ska kunna prestera. Detta tillsammans med riktade näringsämnen, som levande jästkultur, optimerar mag- och tarmhälsan och matsmältningsprocessen och möjliggör ett effektivt upptag av de viktiga muskelbyggande ingredienserna.

Fodertillskottet kan ges till unga, växande hästar, till hästar som ska byggas upp efter vila eller till hästar som påvisar tecken på muskelslitage. Tillskottet är även till stor hjälp under rehabilitering där sidoskillnader eller svaghet ses.

Utfodrat som en del av den dagliga dieten hjälper M Power till att upprätthålla optimal muskelstyrka, kraft och uthållighet hos vältränade tävlingshästar eller i perioder hos den växande hästen.

Vikt: 900 g

Andra tittade även på
Fodertillskott NAF Magic, 750 g
Fodertillskott NAF Magic, 750 g
429 :-
(343,20 exkl. moms)
Fodertillskott NAF Superflex, 1 l
Fodertillskott NAF Superflex, 1 l
620 :-
(496 :- exkl. moms)
Fodertillskott NAF GastriAid, 1,8 kg
Fodertillskott NAF GastriAid, 1,8 kg
640 :-
(512 :- exkl. moms)
Fodertillskott NAF Oestress, 500 g
Fodertillskott NAF Oestress, 500 g
515 :-
(412 :- exkl. moms)
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.