Förstoring av bild

Fodertillskott Lantmännen Konnect Parvel, 25 kg

Art nr: 1196316
Lantmännen
0 (0)

Lantmännen Konnect Parvel är ett mjölkbaserat fodertillskott till grisar. Tillskottet utfodras som komplement till övrigt foder under diperioden eller efter avvänjningen.

879 :-
(703,20 exkl. moms)
Jfr pris 35,16 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-11-22 06:33

 

Egenskaper för Fodertillskott Lantmännen Konnect Parvel 25 kg
Konnect Parvel används som torrt komplement till suggmjölken under digivningen. Används även som ett smakligt energi- och proteintillskott efter avvänjningen. 

Under diperioden
Under den här perioden kan suggan av olika anledningar ge för lite mjölk. Vid dessa tillfällen är det viktigt att tillföra extra näring. Konnect Parvel från Lantmännen är ett fodertillskott som baseras på råvaror med hög tillgänglighet och smaklighet. Produkten utfodras torr. Kan gärna blandas med järn- och torvprodukter till smågrisar. 

Efter avvänjningen
För att undvika eventuella tillväxtsvackor och för att få grisarna att snabbt komma igång efter avvänjningen, kan det ordinarie fodret kompletteras med Konnect Parvel. Fodret är väldigt smakrikt och kan användas som smakförstärkare genom att blandas i blötfodret eller strös direkt ovanpå torrfodret. 

Rekommendationer för utfodring
Fodret utfodras under digivningen som ett komplement till suggans mjölk och efter avvänjningen som ett komplement till ordinarie smågrisfoder. Fodergivan av Konnect Parvel anpassas till hur mycket foder smågrisarna äter samt kullstorleken och smågrisarnas hälsa.

Under diperioden
Börja med cirka 1 dl Konnect Parvel per kull och dag vid 7-10 dagars ålder och öka sedan givan succesivt. Beräknad åtgång under hela diperioden är 0,5-1 kg per smågris.

Efter avvänjningen
Komplettera ordinarie foder med 0,5-1 kg Konnect Parvel per kull och dag under 7-10 dagar. Utfodra antingen genom att toppa det ordinarie fodret eller genom att blanda med cirka 2 liter av en torvprodukt anpassad till avvänjningsgrisar. Beräknad åtgång efter avvänjningen är 0,5-4 kg per smågris.
 

 

Populärt i Lantmännen
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp