Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott Dodson and Horrell Vitamins and Minerals, 2 kg

Ett koncentrerat vitamin- och mineraltillskott från Dodson & Horrell till lättfödda hästar och ponnyer. Daily Vitamins & Minerals är ett brett kompletteringsfoder med vitaminer, mineraler och aminosyror av hög kvalité i pelletsform.

Egenskaper

Egenskaper för Fodertillskott Dodson and Horrell Daily Vitamins and Minerals
Om hästen eller ponnyn får mindre än den rekommenderade mängden kraftfoder kan det vara nödvändigt att komplettera med ett tillskott av Dodson & Horrell Daily Vitamins & Minerals för att täcka hästens behov av vitaminer och mineraler.

För hästar med tendens till övervikt kan den dagliga mängden kraftfoder behövas begränsas. Daily Vitamins & Minerals kan i denna situation säkra hästen med nödvändiga vitaminer och mineraler utan att hästen får för många kalorier.

Under våren och sommaren får hästar och ponnyer på bete ofta deras behov för energi och protein täckt in, men inte deras behov av vitaminer och mineraler. Daily Vitamins & Minerals kompenserar då för det bristande vitamin- och mineralinnehållet.

I Daily Vitamins & Minerals är mineralerna koppar, zink, mangan och selen tillgängliga som organiska och oorganiska mineraler. Detta ökar den samlade upptagningen och utnyttjandegraden.

Dodson & Horrell Daily Vitamins & Minerals innehåller även QLC antioxidanter (Quality Life Care) som är en enastående blandning av naturliga antioxidanter utvunnet av växter som är rika på antioxidanter. Dessa är speciellt anpassade för att arbeta i synergi med redan existerande antioxidanter (mineraler och vitaminer) som finns i alla foderblandningar från Dodson & Horrell. Innehållet av frukt, grönsaker och örter bidrar till att ge fodret en god smak och främjar matlusten.

Sammansättning
Lucern, dicalciumfosfat, salt, mynta, basilika, rapsolja, svarta vinbär, grönkål, spenat, rödbetor, rosmarin, oregano, nypon