Förstoring av bild

Fodertillskott Dodson and Horrell Devils Claw, 1 l

Art nr: 1235498
Dodson & Horrell
0 (0)

Debil’s Claw Root (djävulsklorot) är en ört med smärtlindrande egenskaper. Dodson & Horrell Devil’s Claw rekommenderas till hästar och ponnyer som drabbats av muskel- och ledproblem och är bra för hästar med bland annat giktproblem.

Observera att blandningen innehåller Devils claw root (djävulsklorot) som från och med 1 januari 2016 finns med på FEIs dopinglista. Tävlingskarens 14 dagar.

389 :-
(311,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-09-14 06:31

Egenskaper för Fodertillskott Dodson and Horrell Devils Claw 
Devil’s Claw Root är en ört som endast växer i Sydafrika. Tack vare dess smärtstillande egenskaper och rekommenderas den till hästar och ponnyer som drabbats av muskel- och ledproblem.

Dodson & Horrell Devils Claw får inte användas till dräktiga och digivande ston. Inom humanmedicin används djävulsklorot till att stimulera sammandragningar i livmodern. Produkten rekommenderas inte till hästar i träning som inte nått en ålder där ålderstecken kan förekomma eftersom djävulsklorot kan dölja en lätt hälta.

Observera att blandningen innehåller Devils claw root (djävulsklorot) som från och med 1 januari 2016 finns med på FEIs dopinglista. Tävlingskarens 14 dagar.

Sammansättning
Djävulsklorot

Analytiska beståndsdelar
Växttråd 8,0 %

Dosering
Små hästar och ponnyer: 15 ml/dag 
Stora hästar: 2 mått/dag

1 liter räcker till cirka 25 dagar.

Får endast ges till hästar. Undvik att överskrida rekommenderad utfodringsvägledning utan att konsultera Brogaardens Foderrådgivning eller din veterinär. Kontakta veterinär vid minsta tvivel om hästens allmäntillstånd.

Här hittar du produktbladet.

Devils Claw finns även i torkad form.

 

Populärt i Fodertillskott
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp