Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott Amequ LinoCrunch, 20 kg

Omega 3-tillskott av pressat linfrö och lusern som hjälper till att hålla hästens hull, ger en frisk päls, starka hovar och topprestationer i träning.

Egenskaper

Amequ LinoCrunch är ett krispigt omega 3-tillskott av pressat linfrö och lusern som hjälper till att hålla hästens hull, ger en glänsande frisk päls, starka fasta hovar och topprestationer i träning – ett kompletteringsfoder för hästar i alla kategorier.

Brist på omega 3 i hästens dagliga fodergiva kan till exempel ge torr, fjällande och kliande hud, ledsmärta/inflammation, dålig hovtillväxt och allergier. Omega 3 fettsyror är en viktig del av hästens kost. Det bidrar till att naturligt minska inflammationer och balanserar omega 6 fettsyror, som din häst troligen får för mycket av.

Allt för stora mängder omega 6 kan orsaka onödiga inflammationer såväl hos människa som häst. Det är därför viktigt att hålla koll på hästens intag av omega 3 och förse den med tillräckligt av det. I LinOcrunch är dessutom Digestarom tillsatt som är en unik blandning av inulin (prebiotika) och eteriska oljor, som i användning har visat bättre matsmältning och förbättrad upptagning av makromineraler

  • Ger en blank och frisk päls
  • Gör matsmältningen bättre
  • Ger långsamt utsöndrad energi och bättre uthållighet