Gå till huvudinnehållet

Flugtäcke Hansbo Sport Combohals, Silver

Art.nr:1237188

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Flugtäcke i 100% polyester i silverfärgad mesh med dekorativa kantband. Täcket är nylonfodrat över bogen och svansflärpen för att motverka skav.

Produktdetaljer

Egenskaper för Flugtäcke Hansbo Sport Combohals 
Flugtäcke från Hansbo Sport i 100% polyester i silverfärgad mesh med dekorativa kantband och fast kombohals som försluts med kardborre under hästens hals och nacke. Hästtäcket med extra UV-skydd är nylonfodrat över bogen och svansflärpen för att motverka skav. Flugtäcket är försett med D-ringar för eventuellt bensnöre, ett frontspänne och magplatta som knäpps med rejäla plastspännen.

Täcket kan maskintvättas i max 40 grader. Kantbanden kan dra ihop sig efter tvätt, så tänk på att sträcka det varsamt i blött tillstånd.

Storlek: 85-165 cm

Färg: Silver

Hansbo sport

Deras produkter håller ett klassiskt rent snitt och meningen är att de alltid ska gå att kombinera. Som kund ska man alltid känna sig säker när man handlar en produkt från Hansbo Sport. Med deras långa historia av expertis och passion för hästsporten, strävar Hansbo Sport efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att möta behoven hos både hästar och ryttare.