Gå till huvudinnehållet

Flugfälla

Flugfälla designad för att kontrollera flugpopulation på ett både ekologiskt och billigt sätt. Syftet med produkten är att fånga flugan innan den hinner komma in i huset. Effektivt och enkelt sätt att skapa ett flugfritt hem! 

Egenskaper

Flugfångare som består av en trattformad plastpåse med ett platt lock på toppen, vilket fungerar som landningsbana och ingång till fällan. Flugan luras in i fällan med hjälp av doften från betet, vilket är ett 100 % organiskt proteinpulver (helt giftfritt) blandat med vatten. När flugan väl kommit in i fällan hittar den inte ut igen och drunknar.

Flugfångaren laddas med ett proteinbaserat bete som blandas med vatten. Häng upp flugfällan utomhus på ett ställe där den kommer i kontakt med solljus, till exempel på en vägg, i ett träd eller liknande. Eftersom fällan aktiveras med hjälp av solstrålar och utsöndrar en kraftig lukt som upplevs obehaglig av de flesta människor, är ett tips att hänga flugfångaren på avstånd från där du vistas mycket.

När flugfångaren är full kan den ha fångat upp till 15 000 flugor. Flugfångaren är verksam i 4 - 6 veckor beroende på väderlek och antalet flugor. Den förbrukade fällan kan antingen stoppas i en plastpåse och läggas i soporna alternativt brännas.

Hållbarhet
5 år

  • Fångar upp till 15 000 flugor/omgång
  • Är verksam i 4 - 6 veckor
  • miljövänlig och ekologisk