Gå till huvudinnehållet

Fläckborttagare, 3-pack

Med Smart Fläckborttagare för släta och hårda ytor tar du enkelt bort svåra fläckar som pennmärken, skomärken på golvet, fläckar av kaffe och te, kalkavlagringar i handfatet eller ingrodd smuts i allmänhet. Mirakelsvampen används med enbart vatten för att polera bort fläckar och smuts helt utan rengöringsmedel.

Egenskaper

Ehenskaper för Fläckborttagare
Med denna fläckborttagarsvamp kan du på ett enkelt sätt ta bort svåra fläckar som tidigare varit ett problem. Mirakelsvampen fungerar som ett radergummi som slits ner efterhand som den ”suddar” bort fläckarna, inga kemikalier behövs utan svampen gör jobbet. Bara fukta med vatten, krama ur, gnugga lätt och fläckarna försvinner!

Svampen är mycket effektiv även på ojämna ytor där det annars kan vara svårt att göra rent. Passar utmärkt till skinnsäten, vita däcksidor, trägolv, plastmöbler, badrum, kakel och klinkers. Mirakelsvampen tar även bort ingrodd smuts, bläck samt märken från spritpennor.

Mirakelsvampen har en lätt slipande effekt så det kan vara bra att först testa på ett undanskymt ställe på ytan som skall rengöras. Svampen bör inte användas på polerade, lackerade eller rostfria ytor.

Behandlas som vanligt hushållsavfall.

Mått: 10 x 5 cm.

Smart Microfiber

Visste du att i Sverige används ca 50 000 ton rengöringsmedel för hemmabruk varje år? En del en stor del är överdriven användning och även onödigt starka preparat. Genom att städa på ett miljövänligare sätt kan en stor mängd rengöringsmedel sparas.