Gå till huvudinnehållet

Fästingmedel FIXODIDA Zx, 60 g

Fixodida Zx är ett giftfritt fästingmedel som inte skadar vare sig natur, djur eller människor. Medlet är mycket effektiv mot fästingar genom den aktiva ingrediensen Fulvosyra som stimulerar djurets egna försvar. 

Egenskaper

Egenskaper för fästingmedel Fixodida Zx
Fixodida Zx har testats och använts av djurexperter, hunduppfödare samt hund- och kattägare med samma goda erfarenheter. Vare sig vattenlekar eller regnoväder påverkar effekten av Fixodida Zx och barnen kan krama djuren hur mycket som helst utan risken att för att utsättas för kemikalier och gifter.

Regelbundet intagande av produkten stimulerar även pälstillväxten samt motverkar dålig andedräkt. 

Fixodida Zx innehåller fulvosyra som är väsentligt för allt liv och återfinns i torv (bland annat rörstarrstorv). Fulvosyra bildas genom humifiering av växter och har använts inom naturmedicin i tusentals år, bland annat hos indianstammar i Nordamerika. Den mest åtråvärda rörstarrstorven har behövt minst 10 000 år för att utveckla den fulvosyra som ingår i Fixodida Zx.

Fixodida Zx är enkelt att dosera och du kan välja mellan pulver och smaksatta tabletter. Pulvret strös eller blandas i djurens mat eller foder. Tabletterna kan ges i samband med mat eller som ett nyttigt godis. Har man flera husdjur kan tabletter vara att föredra eftersom dessa gör det enklare att kontrollera intaget för varje enskilt djur.

Ingredienser
Växttråd varav 20 mg fulvic, acid (fulvosyra) per 1 gram: 13.10.1, torkad jäst framställd av Saccharomyces cerevisiae: 12.1.5.

Tillsatser
Kaolinlera E559 (Klumpförebyggande medel)
Kiseldioxid E551 (Klumpförebyggande medel)

  • Mindre fästingangrepp
  • Stimulerar pälstillväxten
  • Motverkar dålig andedräkt