Gå till huvudinnehållet

Fästingfri Tickless Svart

Ticketless arbetar förebyggande med ultraljud mot fästingar och loppor och kan fästas på hundens halsband. Till dem som helst inte använder kemiska medel.

Egenskaper

Den lättanvända Tickless Pet fästs på halsbandet och sänder ut ultraljudspulser som håller loppor och fästingar borta, helt utan kemikalier och med 94% effektivitet mot fästingar. Ultraljudspulserna kan inte uppfattas av människor eller djur men stör fästingar och löss vilket gör att de håller sig borta. Enheten arbetar förebyggande mot angrepp och räckvidden är cirka 1,5 meter.

Tickless Pet aktiveras när fliken dras ut ur enheten och livslängden är upp till 12 månader. En röd lampa blinkar fyra gånger när enheten är påslagen och genom att trycka en gång på knappen och se om lysdioden blinkar kan du enkelt kontrollera att den är på. Eftersom fästingavvisaren är både miljövänlig och parfymfri är den helt säker att använda på unga äldre, sjuka eller dräktiga djur.

Observera att Tickless Pet inte är vattentät men den är fuktsäker (IP13). Kan användas i regnigt väder men bada INTE - om den blir blöt eller om hunden badar med den se till att apparaten torkas med kall luft från en hårtork så snart som möjligt. Om enheten torkas omedelbart kommer den sannolikt att fungera felfritt men batteritiden kan påverkas. Förvaras åtskilt från små barn.