Gå till huvudinnehållet

Fästingfri Tickless Mini Svart

Ticketless arbetar förebyggande med ultraljud mot fästingar och loppor. Helt utan kemiska medel. Kan fästas på ditt sällskapsdjurs halsband/koppel.

Egenskaper

En ny generation av ultraljudspuls som håller fästingar och loppor borta från ditt husdjur, helt utan användning av kemikalier och med 94% effektivitet mot fästingar. Tickless Pet Mini arbetar förebyggande och är designad för framför allt små hundar.

Fästingavvisaren ger ifrån sig ultraljudspulser som inte kan uppfattas av människor eller djur men som stör fästingar och loppor vilket håller dem borta. Räckvidden är ungefär 2,5 meter och Tickless Pet Mini är främst tänkt att förhindra fästingar eller loppor från att angripa.

Den uppladdningsbara enheten är utrustad med ljus för god synlighet på kvällen. Eftersom den är både miljövänlig och parfymfri är den helt säker för användning på unga, äldre, sjuka eller dräktiga djur.

Observera! Tickless Pet Mini tål fukt (IP31) och kan användas i regnigt väder men bada INTE - om den blir våt eller hunden badar med den, se till att apparaten torkas med kall luft från en hårtork så snart som möjligt. Om enheten torkas omedelbart kommer den sannolikt att fungera felfritt därefter men batteritiden kan påverkas.

Storlek: Bredd 16,5 mm, Höjd 15,6 mm, Längd 38 mm