Gå till huvudinnehållet

Färgspruta Wagner Trä & Metall W 125

En lätthanterlig färgspruta med High Volume Low Pressure-teknik, perfekt för hemmafixaren med projekt både inomhus och utomhus.

Produktdetaljer

Wagner W 125 Trä och metall är en lätthanterlig färgspruta med HVLP-teknik som står för High Volume Low Pressure. Denna typ av färgspruta använder komprimerad luft som genom hårt tryck automiserar färgen och W 125 passar alla tunnflytande lösningsmedels- och vattenbaserade material som träskyddsmedel, lacker, lasyrer, oljor och grundfärger.

Den lätta och kompakta färgsprutan är särskilt lämpad för hemmafixaren med projekt både inomhus och utomhus och är perfekt för t ex möbler, staket, dörrar och garageportar. Sprutstrålen har tre olika lägen - horisontellt, vertikalt och punktsprutning - och färgsprutan har även steglös reglering av färgmängden för noggranna arbeten. Tack vare att färgsprutan är delbar är den dessutom enkel att rengöra.

Wagner

Med Wagner färgspruta kan du som är gör-det-självare nu få samma resultat som ett proffs! Lättanvänd och funktionell så du kan använda den utan förkunskaper och få en bra finish.